la3 9.5.2009.

Φωτογραφίες από την εμφάνισή μας στην πόλη της Κέρκυρας, στη γιορτή για την "Ημέρα της Ευρώπης"



Η εκδρομή μας στον ποταμό Αχέροντα σε slide show

Η εκδρομή μας στον ποταμό Αχέροντα, συνδυάστηκε με την εμφάνισή μας στο "Δρέπανο" Ηγουμενίτσας, σε μια γιορτή που έγινε για την ενίσχυση της "Φλόγας".

Οι la3 και η "Ημέρα της Ευρώπης" 2009

Το Σάββατο, 09 Μαϊου 2009, οι la3 συμμετείχαν στη γιορτή για την "Ημέρα της Ευρώπης" και τραγούδησαν στη πόλη της Κέρκυρας! Μέσα στην παλιά πόλη, η μουσική και τα τραγούδια των la3, για μια ακόμα φορά, κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και ο κόσμος, πάντα κοντά μας, μας χάρισε το ζεστό του χειροκρότημα! Η χαρά μας μεγάλη γιατί, κάθε εμφάνιση των la3 είναι και μια γιορτή! Μαζί μας ήταν και ο Ιάκωβος που με το νταούλι του έδωσε ένα ξεχωριστό τόνο και γέμισε με ρυθμό τη μουσική μας! Επίσης, επανεμφανίστηκε και τραγούδησε μαζί μας ο Περικλής, παίζοντας και αιγυπτιακή ταμπούρκα. Ευχάριστη έκπληξη ήταν και οι πρωτοεμφανιζόμενες Όλγα και Βάσια που τραγούδησαν ένα υπέροχο ντουέτο! Δείτε στο παρακάτω video μερικά αποσπάσματα απο τις δοκιμές και τη συναυλία.

οι La3 παρουσιάζουν νέους καλλιτέχνες- η Βάσια και η Όλγα δυο νέες κοπέλες 16 και 22 χρονών αντίστοιχα θα τραγουδήσουν με τους La3


Η χαρά μας πάντα είναι μεγάλη, όταν παρουσιάζουμε νέους καλλιτέχνες, τραγουδιστές ή μουσικούς. Απο την αρχή της δημιουργίας τους οι la3, αναζητούσαν να παρουσιάσουν νέους συνεργάτες, νέα παιδιά που έχουν την ίδια αγάπη για το τραγούδι και γενικά για την τέχνη της μουσικής. Έτσι λοιπόν, το Σάββατο 9 Μαΐου 2009 στη, συναυλία μας που θα γίνει στη πόλη της Κέρκυρας στη "Πιάτσα - θέση κουκουνάρα", στις 7 το απόγευμα, θα εμφανιστούν μαζί με τους la3 για πρώτη φορά στο Κερκυραϊκό κοινό η Βάσια και η Όλγα! Θα τραγουδήσουν ένα ντουέτο τον "Άμλετ της σελήνης", ένα υπέροχο τραγούδι του Χρήστου Θηβαίου. Ας βρεθούμε όλοι εκεί και με την παρουσία μας και το χειροκρότημα μας, να επιβραβεύσουμε όλη αυτή την προσπάθεια!

Το φωνητικό συγκρότημα Επίσκεψης LA3 τραγουδάει για τη ''ΦΛΟΓΑ''

Στις 10 Μαΐου 2009 τη ''Γιορτή της μητέρας'' το παράρτημα Ηγουμενίτσας του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων των παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες ''Η ΦΛΟΓΑ'' διοργανώνει γιορτή στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας με σκοπό την οικονομική στήριξη των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο. Για το σκοπό αυτό τα παιδιά του φωνητικού συγκροτήματος Επίσκεψης la3 και οι γονείς τους διοργανώνουν ημερήσια εκδρομή στην Πέρδικα, στις πηγές του ποταμού Αχέροντα και στην Ηγουμενίτσα. Ο Δήμος Θιναλίων και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου, θέλοντας να επιβραβεύσει αλλά και να στηρίξει την πρωτοβουλία των παιδιών του La3 προσφέρει για την εκδρομή ένα λεωφορείο!

la3. Οι επόμενες προγραμματισμένες εμφανίσεις μας


Το Σαββατοκύριακο, 9 & 10 Μάη 2009, οι La3 θα πραγματοποιήσουν δυο εμφανίσεις. Το Σάββατο, στις 6 το απόγευμα, στα πλαίσια τον καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για την "Ημέρα της Ευρώπης", θα τραγουδήσουν σε μια ανοιχτή συναυλία στην "Πιάτσα -κουκουνάρα". Οι la3 θα παρουσιάσουν ένα πάντρεμα παραδοσιακών ρυθμών με ποπ ήχους του σήμερα και του χθες.
Την Κυριακή, 10 Μάη 2009, θα πραγματοποιήσουμε την πρώτη εμφάνιση εκτός Κέρκυρας. Θα τραγουδήσουμε για τη "ΦΛΟΓΑ" στο "Δρέπανο" της Ηγουμενίτσας.

Template by:
Free Blog Templates