Και για να μή ξεχνιόμαστε........

Απρόσμενη επίσκεψη στο studio μας

Μια ευχάριστη επίσκεψη δεχτήκαμε χθες στο μικρο μας studio.. η Όλγα η Χριστίνα με την αδελφή της από την Αθήνα και ο Δημήτρης βρέθηκαν μαζί μας. Γνώριζαν για μας από το blog μας, και με την πρώτη ευκαιρία που βρέθηκαν στο νησί μας, μας επισκέφτηκαν! Ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν ο Δημήτρης δέχτηκε να τραγουδήσει για μας, και η χαρά μας έγινε ακόμα ποιο μεγάλη, όταν καταλάβαμε πως είχε ταλέντο στο τραγούδι... παιδιά χαρήκαμε που σας γνωρίσαμε, και ευχόμαστε να ήσαστε πάντα καλά, και να τα ξαναπούμε σύντομα!!!


Τα γενέθλια της Κατερίνα μας!!!

Χθες 25.10.2009 η δική μας Κατερίνα, η Κατερίνα των la3, γιόρτασε τα γενέθλια της (πάτησε τα 10) και όλοι ήμασταν εκεί να της ευχηθούμε! Χρόνια


Επόμενη εμφάνιση

Επόμενη εμφάνιση των la3 στους Αργυράδες τις 28.10.2009 και ώρα 19.00 στο Καββαδίειο πολιτιστικό κέντρο!


Ένα θεατράκι πανέμορφο και πολύ ζεστό

Επόμενη εμφάνιση των la3 στους Αργυράδες τις 28.10.2009 και ώρα 19.00 στο Καββαδίειο πολιτιστικό κέντρο! Δείτε το παρακάτω video όταν ο μαέστρος μας, μαζί με τον τεχνικό του ήχου επισκέφτηκαν για να γνωρίσουν το τόπο που θα τραγουδήσουμε! Η έκπληξη μας ήταν μεγάλη όταν βρεθήκαμε σε ένα θεατράκι πανέμορφο και πολύ ζεστό! O κύριος Κώστας Καββαδίας μας υποδέχτηκε και μας ξενάγησε στο χώρο του θεάτρου. Όλοι ήταν εκεί και έκαναν τις ετοιμασίες για την συναυλία μας . ... σας ευχαριστούμε πολύ!

Template by:
Free Blog Templates