Γιορτή της Μουσικής 2009

Η 21η Ιουνίου, συμβολική ημέρα λόγω του θερινού ηλιοστασίου, έχει θεσπιστεί πανευρωπαϊκά ως Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής. Η ιδέα της ημέρας της μουσικής είναι απλή: προώθηση της μουσικής πράξης και προβολή των νέων μουσικών. Το αρχικό σύνθημα ήταν και παραμένει:

Όλοι οι μουσικοί και τα όργανα στους δρόμους! Είναι, η Γιορτή της Μουσικής.

Γιορτή της Μουσικής 2009 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων για την Κέρκυρα 21/06/2009Σήμερα στην Ευρώπη, 22 χώρες από την Ιρλανδία έως το Καζακστάν, και τις Βαλτικές χώρες μέχρι την Κύπρο έχουν πια καθιερώσει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, ανάμεσά τους και η Ελλάδα με τη συμμετοχή 17 πόλεων. Από φέτος, στο δίκτυο αυτό εντάσσεται και η Κέρκυρα με εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης μας, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας της Γιορτής της Μουσικής, 21 Ιουνίου.

Στις εκδηλώσεις περιλαμβάνονται workshops, συναυλίες, χορευτικά, θεατρικά δρώμενα με κεντρικό πάντα θέμα τη μουσική και φυσικά πολύ πολύ μουσική σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την πόλη. Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη σε όλους τους λάτρεις της μουσικής.


Άσε τη μουσική να σου ανοίξει τ'αφτιά!


O.S.C.SΗ διοργάνωση της Ημέρας της Μουσικής στην Κέρκυρα γίνεται από το μη κερδοσκοπικό οργανισμό O.S.C.S. σε συνδιοργάνωση με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας, υπό την αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων. Θεσμικοί υποστηρικτές της Ημέρας της Μουσικής είναι Περιφέρεια Ιονίων Νήσων το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Κερκυραίων.


Περισσότερες πληροφορίες: www.musicday.grΠρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής - Κέρκυρας & ΠαξώνΣάββατο 20 Ιουνίου -Έναρξη της Γιορτής της ΜουσικήςΠΑΞΟΙ - ΓΑϊΟΣ - ΠΛΑΤΕΙΑ

Ταραντέλες - Ελληνόφωνα της κάτω Ιταλίας. Ώρα έναρξης 21:30

Antidotum TarantulaeΛΙΣΤΟΝ (ΚΟΧΛΙΑΣ CAFÉ)

deep-n-tech-house. Ώρα έναρξης 22:00

Dj Moss

Κυριακή 21 Ιουνίου

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Μουσική Καλημέρα. Ώρα έναρξης 11:00

Φιλαρμονική Αγίου Ματθαίου - Λορέντζος Μαβίλης

ΚΗΠΟΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ (ΚΑΦΕ ΤΕΧΝΗΣ)

Χορωδιακό Έντεχνο . Ώρα έναρξης 12:00

Νεανικό φωνητικό συγκρότημα ΛΑ 3 ΕπίσκεψηςΣΠΗΛΙΑ

Ηχητική εγκατάσταση. Ώρα έναρξης 12:30

Αναπαραγωγή τοπίων ήχουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template by:
Free Blog Templates